Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 Affärsplanen (Gratis e-kurs)


Här börjar din första del av kursen till eboken ”Affärsplanen”, som du har prenumererat på. Du kommer att få utskick var tredje dag med sammanlagt sex stycken avsnitt.

Det är min förhoppning att du kommer att få stor utdelning av den här kursen och att ditt liv blir framgångsrikt och lyckligt.


ÖVERLEVNADSTIPS FÖR SMÅ FÖRETAG

 

Du kanske är inom postorder, direktreklam eller du kanske är en lokal köpman med 150 anställda; vad det än är, hur det nu är eller var det nu är - så måste du veta hur du ska hålla liv i ditt företag under lågkonjunkturer. Närhelst kassaflödet sinar i ett företag, stort som litet, så måste ekonomin i företaget stramas åt.

Några av de saker du kan och bör göra för att skydda dig från oönskade utgifter på grund av plötslig impuls:

 

Vi har alla köpt handelsvaror eller tjänster som vi egentligen inte behövt, helt enkelt för att vi kände för det eller kanske på grund av ett flammande säljargument från en påstridig försäljare.

 

Sedan vaknar vi så att säga upp ett par dagar senare och upptäcker att vi har tagit tusentals kronor från företaget för en sak eller tjänst vi lika gärna kunnat vara utan och inte hade spelat en aktiv roll för framgången i vårt företag, när faktiskt viktigare saker hade behövt köpas för dessa pengar.

 

Om du har ett aktiebolag kan du eliminera dessa impulsköp genom att innefatta i en klausul att alla inköp över en viss summa ska överläggas med styrelsen. Det tvingar dig att överväga alla impulsköp av större slag och kan även bli en väckarklocka inför de små inköpen. (Om du vill starta aktiebolag; hör med länsstyrelsen om broschyrer om aktiebolagslagen. Det kostar en viss insatssumma att bilda aktiebolag. Omkring 200 000kr)

 

Om ditt företag är ett handelsbolag, kan du säga, när du står inför ett köpbeslut, att alla inköp baserar sig på godkännande från tredje part. I verkligheten kan den tredje parten vara din partner eller en av dina leverantörer.

 

Om du har enskild firma, så har du inte mycket att oroa dig för faktiskt, för som enskild person har du en ångervecka på dig att tänka på ditt köp och sedan lämna tillbaka produkten och få pengarna tillbaka om du tänker att du faktiskt inte har råd.

 

Medan du tänker att du inte har råd, försäkra dig om att du bara snålar in på sådant du inte behöver, så att du inte står där med tjänster som är vitala för att ditt företag ska fungera. Det skulle vara ödesdigert, speciellt i nödfallssituationer.

 

PROFESSIONELL HJÄLP

 

Varje gång du går framåt utan att täcka upp alla vinklar med noggranna undersökningar och förbereder dig på att priser kan stiga, så är du ute på tunn is. Oavsett vad det kostar, är det alltid lönande att ha professionell hjälp innan du sätter igång med en plan som kan förstöra din ekonomi.

 

En erfaren företagskonsult kan till exempel hjälpa dig att börsnotera företaget. Att börsnotera företaget är en enkel process, men ger ditt företag en oerhörd fördel.

 

Särskilt när försäljningen går ner, måste du vara hårdhudad mot försäljare som försöker sälja lyxigheter till ditt företag. När affärerna går bra, vill du säkert tillåta försäljare visa dig nya modeller av utrustning eller ny uppsättning av förråd; men när ditt företag går neråt, spola den underhållande köplusten och koncentrera dig på din huvuduppgift.

 

Stor försiktighet måste emellertid tas till att dessa försäljare fortfarande kan se dig som en presumtiv kund och är välkomna tillbaka vid ett senare tillfälle.

 

Dina bolagsböcker bör reflektera ditt sätt att tänka och vem det än är som handhar dem, bör ge dig information i enlighet med dina planer. Du bör alltså anlita en revisor eller revisionsfirma att räkna ut din omsättning på kapitalet, såväl som bevakningskonton och inventarier.

 

En sådan undersökning bör fokuseras på skulder på varje notis i din ekonomiska redogörelse som förtjänar speciell uppmärksamhet. På det sättet avtäcker du troligen varje möjligt ekonomiskt problem innan det har blivit fullt uppenbart, och helt klart innan det går dig helt ur händerna.

 

Många småföretag sätter upp råd med professionella människor utanför företaget. Dessa är ibland kända som ”kraftcirklar”, och när de väl är igång så tjänar företaget alltid på det, speciellt i tider med kort om driftkapital.

 

Ett sådant råd bör innesluta en advokat, en auktoriserad revisor, ledningen för kommunens näringslivsenhet, ägare av företag liknande ditt, och pensionerade direktörer. Att sätta upp ett sådant råd är ganska lätt, därför att de flesta du frågar, känner sig hedrade av uppdraget.

 

När ditt råd är klart, bör ni träffas en gång i månaden och gå igenom vad som hänt. Varje möte bör diskutera företagets problem, med inlägg från dina rådgivare. Dessa rådsmedlemmar bör erbjuda råd såväl som alternativ och ge dig en objektiv syn på problemet.

 

Inga bestämda beslut behöver tas, vare sig på rådsmötet eller att du gör det som resultat av mötet, men du borde få ut en hel del från de förslag du hör.

 

KUNDER SOM INTE BETALAR

 

Du kommer att upptäcka att dina kunder har pengar att betala, åtminstone en del av vad de är skyldiga dig omedelbart. För att hålla dem löpande och hålla de konton du bevakar, till ett minimum, bör du ringa dem och fråga efter någon sorts förklaring på varför de halkar efter.

 

Om du utvecklar en sådan vana som del av din företagsdrift, så kommer du att upptäcka att dina intäkter som genom ett trollslag blir större än högen av räkningar att betala. Medan du upprätthåller en hövlig attityd, tveka inte, eller var för snäll när det gäller att driva in pengar.

 

Något mer som är väldigt bra att göra, men som väldigt få företagare gör, är att metodiskt bygga upp en kreditvärdighet hos dina lokala banker, särskilt när du har gott kassaflöde.

 

Du bör låna 1 000 kr till 10 000 kr från dina banker ungefär var tredje månad. Du lånar helt enkelt pengar och placerar dem på ett räntebärande konto och betala tillbaka alltsammans åtminstone en månad innan den förfaller till betalning.

 

Genom att göra det ökar du lånekraften på din signatur och stärker din förmåga att få finansiering med kort varsel när det behövs. Detta är en slags företagsinflytande som blir mycket värdefullt för dig om eller när kassan börjar tryta.

 

Var för all del med i de lokala branschorganisationer som finns för din industri. De flesta av dessa organisationer har en förmögenhet av information tillgänglig, om allting från detaljer om dina konkurrenter till försäljningssiffror i medeltal, nya produkter, tjänster och trender.

 

Om du får ett medlemscertifikat eller en plakett att hänga på väggen, bör du samvetsgrant hänga upp den på väggen. Kunder upplever det som ett erkännande av ditt företag och känner förtroende för företaget när de ser den.

 

Ytterligare en sak som brukar försummas: om alls möjligt bör du ha din gemål arbeta i företaget tillsammans med dig, för åtminstone tre eller fyra veckor om året.

 

Det viktiga är att om du av någon anledning inte kan driva företaget, tjänsteresa o dylikt, så kan den äkta hälften känna till olika kunder och situationer i företaget. Det bör vara advokaten, revisorn, konsulter och rådgivare, kreditgivare och dina huvudleverantörer.

 

Dra nytta av gratis rådgivning, när du kan och så ofta du behöver. Småföretagsföreningar publicerar ofta informativa broschyrer för ett antal olika företag med olika inriktningar. Även biblioteket har publikationer som kan vara av intresse.

 

Det viktiga, när det gäller att driva ett småföretag, är att känna till vart du är på väg, att från dag till dag veta dina framsteg, att känna till vad dina konkurrenter gör och att handha pengarna rätt, hela tiden. Allt detta förbereder dig på att känna till problemen innan de blir för stora.

 

För att kunna överleva med ett småföretag, oavsett det ekonomiska klimatet, är det livsnödvändigt att omge dig med smarta människor och praktisera sund företagaranda hela tiden.

 

I sund företagaranda ingår att hela tiden se saker ur ett perspektiv. Om du förlorar perspektivet så kommer det inte att gå bra för dig, så i varje småföretagares virtuella bokhylla måste du ha motivationsböcker, och en bok jag verkligen vill rekommendera är 20 RECEPT TILL FRAMGÅNG.

 

Klicka på nedanstående länk!

 

http://www.pr-publishing.com/Prosp/Kurs.html

 

Ytterligare artiklar här: http://www.pr-publishing.com/Artiklar/Artiklar.html

Ladda ner Gratis ebok: http://www.pr-publishing.com/Saljbrev/Gratis-Ebok.html

Uppmärksamma dina vänner: http://www.pr-publishing.com/Saljbrev/Gratis-Present.html

 

 


Våra läsare har gett artikeln betyget 3 av 5.
2 har röstat hittils. Rösta du också!


Opassande artikel?


Copyright © PR-publishing 2007

Fakta om artikelskribent:


PR-publishing Artikeln är skriven av Percy Rosengren på PR-publishing.
Denna webbplats säljer eböcker till dig som vill ha framgång, positivt tänkande och affärsidéer.

Fler artiklar skrivna av Percy Rosengren:


Man löser problem genom att undersöka dem.

(Läst 5942 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Du måste ställa upp målsättningar om du ska förvänta dig framgångar.

(Läst 5888 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli framgångsrik med ditt konsultföretag

(Läst 8957 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du skriver uppseendeväckande annonser

(Läst 16062 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man påverkar folk och vinner dem

(Läst 6734 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man utvecklar en vinnande attityd

(Läst 9699 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man gör Reklam och marknadsföring

(Läst 22375 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Att förtjäna Heder

(Läst 4992 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli en bra försäljare

(Läst 12289 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hemligheten med framgång

(Läst 8277 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Skapa förmögenhet som egenföretagare!

(Läst 6442 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gå ner i vikt!

(Läst 10003 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Sexobjekt

(Läst 6257 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


ATT SÄLJA BRASVED ÄR ALLTID EN BRA AFFÄR!

(Läst 15024 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli höginkomsttagare!

(Läst 6209 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


GARAGEFÖRSÄLJNING HAR BÄTTRE FÖRDELAR ÄN LOPPMARKNAD

(Läst 7691 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


ATT BLI FINANSKONSULT ÄR LÄTTARE ÄN DU TROR

(Läst 5284 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


RECEPTEN TILL DIN FRAMGÅNG

(Läst 4626 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli av med skulder utan att göra konkurs

(Läst 7373 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Etablera kreditvärdighet på 30 dagar

(Läst 4328 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Få framgång med ditt eget penningskapande annonsblad

(Läst 5258 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur Du Bemästrar Konsten Att Sälja

(Läst 15312 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du klarar skattegranskning

(Läst 5282 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man startar en vinstgivande hembaserad verksamhet

(Läst 8615 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Din tid mellan arbete och hemma

(Läst 3775 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


preparera örter

(Läst 3862 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man tjänar pengar på att sälja skrot

(Läst 61148 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Överlevnadstips för små företag

(Läst 3787 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Egenföretagare eller egna företagare, småföretag kan behöva Professionell hjälp

(Läst 3717 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Dina inkomster som egen företagare beror på om kunderna betalar!

(Läst 3847 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Kvinnan som sexobjekt

(Läst 4985 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Det despotiska samhällets gudssyn

(Läst 4281 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


En guide till kreativt tänkande

(Läst 12569 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Att bli en hedervärd person

(Läst 4941 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Karaktär och personlighet som leder till framgång, rikedom och lycka!

(Läst 11190 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Förtroendefullt beslutsfattande

(Läst 5084 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Skapa ett förmöget liv med rikedom, lycka och glädje genom intuition!

(Läst 4033 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Skapa kapital av dina styrkor

(Läst 4646 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gör din styrka till kapital

(Läst 4154 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Öka din inkomst och bli höginkomsttagare genom inre initiativ!

(Läst 5099 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Endast det bästa är gott nog

(Läst 3803 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Din framgång i livet beror på vilka mål du ställer upp, om du tänker dig rik!

(Läst 4660 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hantera stress, oro och nervositet med 7 enkla lösningar!

(Läst 76089 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Relationer mellan människor, vänner och ovänner, glädje & bekymmer!

(Läst 8947 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Motivera dig till framgång, bli framgångsrik & tjäna pengar trots oddsen!

(Läst 6920 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli framgångsrik även när det är svårt!

(Läst 3906 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Fokusera på din framgång, du kan lära dig att bli rik!

(Läst 20077 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Uppmärksamma dina vänner, få kamrater, bli populär!

(Läst 9466 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man får framgång och lycka utan att kämpa!

(Läst 5111 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


De tio budorden för målsättningar

(Läst 4264 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Utveckla ett tydligt visionärt lokalsinne

(Läst 4914 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli finanskonsult!

(Läst 3825 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


viktminskning är att gå ner i vikt, upptäck den Positiva metoden för det!

(Läst 4186 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Så här blir du en bra försäljare!

(Läst 3622 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Trimma in dagens bilar och bli din egen företagare med Din egen biltrim service

(Läst 3970 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


De rikas hemligheter

(Läst 4016 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Att starta eget och bli nyföretagare med ditt eget hemföretag.

(Läst 7034 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Reklam och marknadsföring är viktig. Lär dig Hur du får gratis radioreklam

(Läst 3563 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man kan uppnå vad som helst i livet

(Läst 3770 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Självförtroende i tal och beteende på bara en månad. Så här förbättras din karaktär!

(Läst 5138 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Garageförsäljning ger pengar

(Läst 4710 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du startar kontakt & eskortservice

(Läst 6941 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur Man Skapar En Förmögenhet med Klassificerade annonser

(Läst 3946 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli framgångsrik konsult!

(Läst 8759 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Åldras med välbehag

(Läst 5122 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du startar ditt vedföretag

(Läst 4840 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man påverkar folk och vinner dem över

(Läst 6269 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Uppseendeväckande annonser

(Läst 3535 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du startar upp din egen Kredit o Skuld Rådgivning

(Läst 4620 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man skaffar Miljoninkomst

(Läst 3936 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du startar upp telefonsvararservice

(Läst 4994 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bokföring, enkla affärsidéer

(Läst 3679 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur Man Tjänar Pengar På Köksprodukter

(Läst 3886 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Starta eget dagis

(Läst 8767 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gratis e-kurs om konsultservice!

(Läst 3658 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli din egen företagare

(Läst 4450 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Så här bygger du ditt självförtroende på en vecka - e-kurs

(Läst 9640 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Sälj brasved

(Läst 4203 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Utveckla dina ledaranlag - E-kurs

(Läst 3667 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du kan bli finanskonsult

(Läst 4512 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Affärsplanen

(Läst 4304 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Skapa en förmögenhet på tryggast sätt!

(Läst 4165 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Det är högsäsong nu; Sälj brasved!

(Läst 3300 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Finanskonsulten tjänar mycket pengar; Så här gör du!

(Läst 3540 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Affärsplanen (Gratis e-kurs)

(Läst 4064 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Starta dagis (utdrag ur eboken Starta dagis)

(Läst 8916 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du skyddar dina värdesaker från stöld

(Läst 3914 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


E-kurs om kvinnligt & Manligt

(Läst 3481 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man anpassar ett hembaserat företag

(Läst 3648 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du skyddar dig på resor

(Läst 3490 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du kan öka din kreativitet

(Läst 5577 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Vackra Kvinnor

(Läst 7156 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Frej; ur Asatron i modern tappning

(Läst 8187 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gratisreklam

(Läst 6585 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man blir en bra försäljare

(Läst 7066 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Målsättningar

(Läst 3587 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Den service du erbjuder som finanskonsult

(Läst 4181 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gör super-garageförsäljning

(Läst 5762 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Första receptet till framgång

(Läst 3500 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Förbered låneansökan åt klienten

(Läst 4379 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Få gratis marknadsföring

(Läst 7688 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Övertyga folk att tänka som du

(Läst 4276 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Din kreditvärdighet

(Läst 5579 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


HUR MAN KOMMER IHÅG NAMN

(Läst 4623 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Ditt vinstgivande dagis

(Läst 3887 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Att annonsera är viktigt för att nå ut. Så här gör du reklam.

(Läst 3849 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Vattnets livgivande kraft

(Läst 4070 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli framgångsrik företagare, lär dig knepen för franchise!

(Läst 7542 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Pengar, inkomster, välstånd; det här lärdu dig om du är smart!

(Läst 3256 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Reklam och marknadsföring är viktigt för att kunna sälja; Såhär gör du!

(Läst 3906 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Personaluthyrning

(Läst 3909 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Artiklar om framgång

(Läst 3720 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Freja är något av det mest kvinnliga man kan tänka sig!

(Läst 5935 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Din framgång i livet bestäms i hög grad av kvantiteten av idéer du genererar

(Läst 3602 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gör en uppskattningslista på dina förmågor!

(Läst 3713 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Sätt upp dina mål och satsa på din framgång!

(Läst 3677 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Efterforska och visualisera!

(Läst 3517 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du åstadkommer attitydförändring!

(Läst 6278 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du övervinner svårigheter!

(Läst 4453 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Att förhandla med framgång!

(Läst 3761 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Uppskjut inte din framtid!

(Läst 3507 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Lär dig delegera uppgifter så du inte sliter ut dig!

(Läst 8379 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Drömmar om framgång

(Läst 3919 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Ta ansvar för ditt liv!

(Läst 4523 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Gör det du älskar att göra!

(Läst 3549 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bli perfektionist!

(Läst 3930 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Utveckla arbetsnarkomani!

(Läst 4059 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hänge dig till livslångt lärande!

(Läst 3692 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Betala dig själv först!

(Läst 3732 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Lär dig varje detalj av din verksamhet!

(Läst 3467 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Bestäm dig för att ge god service!

(Läst 11432 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Var fullständigt ärlig mot dig själv och andra!

(Läst 5132 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Prioritera dina aktiviteter och koncentrera dig enbart på en sak i taget!

(Läst 3631 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Utveckla ett rykte om snabbhet och pålitlighet!

(Läst 3773 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Var beredd på att klättra från topp till topp, såväl i ditt liv som i din karriär!

(Läst 3572 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Vad är viral marknadsföring?

(Läst 7161 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur man skapar Buzz

(Läst 5109 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


4 Saker ALLA artiklar MÅSTE innehålla

(Läst 4217 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


5 enkla sätt att få fart på din kreativitet

(Läst 4321 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du kan tjäna pengar bara på din mejlinglista

(Läst 3558 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Hur du bygger en lista av ivriga prenumeranter

(Läst 3681 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Sökmotorer eller PPC?

(Läst 3635 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Pengar på internet!

(Läst 3742 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


3 Saker Alla Affiliate Marknadsförare Behöver För Att Överleva ”Online”

(Läst 1549 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Varför skriva en ebok?

(Läst 4955 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


Autorespondrar integrerade med försäljningen

(Läst 5724 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.


7 idiotsäkra sätt att öka din trafik redan från igår

(Läst 6428 gånger. Betygsatt till: 3 av 2 läsare.Denna artikel är publicerad på http://www.hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja SPA weekend Mobilanpassad hemsida i Karlstad!