Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 

Nyttan av att ha en blogg när du redan har en hemsida


Idag lyssnade jag på en video där frågan: Varför ska man ha en blogg istället för en hemsida? Efter några minuter fick jag en helt ny syn på fördelarna med en blogg när det gäller att tjäna pengar på internet.


Varför ska man ha en blogg istället för en hemsida? Efter några minuter fick jag en helt ny syn på fördelarna med en blogg när det gäller att tjäna pengar på internet. När jag tittat färdigt på videon kände jag mig enormt motiverad att regelbundet skriva artiklar i min blogg. En av fördelarna som kom fram i videon är enkelheten.


Har du funderat på att skaffa en blogg? Eller du kanske redan har en blogg men har svårt att känna dig motiverad att skriva artiklar om din affärsverksamhet på nätet?


Att skapa en blogg är utan tvekan det absolut enklaste sättet att komma igång på internet med att tjäna pengar. Du behöver inga avancerade tekniska förkunskaper. Jag kommer ihåg när jag skapade min första blogg hos Blogger.com hur chockad jag var över att det tog bara 5 - 10 minuter så var den klar och den första artikeln var publicerad. Kan jag så kan du.


Det är fantastisk. När du väl skapat din blogg så nästa gång när du vill skriva en ny artikel loggar du in på ditt konto, skriver den nya posten eller artikeln och trycker på en knapp, Klart!
Med en hemsida är det krångligare och tar längre tid att skapa en ny sida och sen via ett ftp program skicka upp den på internet.


Marknadsföraren som gjort den här video e-boken heter Brandon Hong. Först när jag tittat en stund på videon blev jag lite misstänksam för hans engelska är inte den bästa men jag är glad att jag fortsatte titta för han är enormt kunnig och kan verkligen hjälpa dig att tjäna pengar på internet via din blogg. Det spelar ingen roll hur ny du är på nätet. Brandon förklarar exakt hur du ska göra för att komma igång snabb med att tjäna pengar på internet.


Om du vill läsa mer om vilken stor nytta du kan ha av en blogg för att tjäna pengar på internet kan du besöka min blogg Tjäna-pengar-på-internet.se Om du är ny på internet och vill börja tjäna pengar på internet och har frågor om hur du snabbt kan komma igång så skriv en kommentar med din fråga så ska jag försöka svara på dina frågor. Kom ihåg att inga frågor är för dumma för att ställa , jag har också varit helt ny på internet som du.


Våra läsare har gett artikeln betyget 3 av 5.
1 har röstat hittils. Rösta du också!


Opassande artikel?


Copyright © Tjäna-pengar-på-internet.se 2007

Fakta om artikelskribent:


Tjäna-pengar-på-internet.se Artikeln är skriven av Ulf Bergvist på Tjäna-pengar-på-internet.se.
Ulf Bergkvist Skribent och internetmarknadsförare. Driver bloggen Tjäna-pengar-på-internet.se med information om hur man framgångsrikt kan marknadsföra sig online och ha internet som stabil inkomstkälla.

Fler artiklar skrivna av Ulf Bergvist:


Friheten att jobba som affiliate

(Läst 3991 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.


Manuell surf ger dej besökare med hög kvalitet

(Läst 2948 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.


Ta kontrollen över din privatekonomi

(Läst 3151 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.


Nyttan av att ha en blogg när du redan har en hemsida

(Läst 3174 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.Denna artikel är publicerad på http://www.hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja SPA weekend Mobilanpassad hemsida i Karlstad!